Bangkok ve Phuket Turu

Bangkok ve Phuket Turu
Bangkok ve Phuket Turu

Bangkok ve Phuket Turu

İstanbul çıkışlı olarak düzenlenecek tur 6 gece 7 gün sürecektir.

Bangkok ve Phuket Turu

Tur Programı

  • 1.GÜN : İstanbul – Bangkok

    İstanbul Havalimanında uçuştan iki buçuk saat önce buluşulacak. Gece uçakta geçecek. Bangkok’a varışta bekleyen özel otobüs ile birlikte panoramik şehir turu başlayacak. Bu tur esnasında Oturan Buddha Heykeli ve Stupa’lar, Çin Mahallesi, Çiçek Pazarı, Demokrasi Anıtı ve Caddesi, Bakanlıklar Caddesi, Parlamento Binası, Tayland Kralının Bangkok’taki malikanesi görülecektir.

    Akşam vakti Yok Yor Marina Sea Fodd Restaurant & Patpong Gece Pazarı turu gerçekleşecektir. Keyifli bir yemeğin hemen ardından replika ürünlerin ağırlıkta olduğu gece pazarına geçiş yapılacak. Ünlü alışveriş ve barlar sokağında alışveriş yapıp dolaşmaktan büyük mutluluk duyacaksınız. Tur bitiminde otele transfer ve serbest zaman.

  • 2.GÜN : Bangkok

    Oteldeki kahvaltı sonrası Yüzen Çarşı & Yılan Çiftliği turu gerçekleştirilecek. Tur esnasında Bangkok dışına çıkılarak Siyam İkizleri’nin doğduğu Samut Songkhram kasabasına geçilerek Hindistan cevizi çiftliğine uğranacaktır. Burada hediyelik eşya alabilir ve orkide bahçesini gezebilirsiniz. Buradan hareketle 10 dakika uzaklıktaki Tay stili teknelerin bulunduğu iskeleye gidilecektir. Buradaki teknelerle egzotik Uzakdoğu manzaraları eşliğinde yarım saatlik bir yolculuğa çıkabilirsiniz.

    Bu gezi sonunda Yüzen Çarşı’ya gelinecektir. Tur içinde nehir üzerindeki teknelerde kurulmuş açık pazarı da görebilirsiniz. Sonrasında bir yılan çiftliğindeki kobra ve piton gösterisini seyredebileceksiniz. Dönüş yoluna geçildiğinde ağaç oyma atölyesini gezebileceksiniz. Tur bitiminde otele transfer ve serbest zamandır.

Bangkok ve Phuket Turu

  • 3.GÜN : Bangkok – Phuket

    Oteldeki kahvaltı ile güne başlanacaktır. Sonrasında havaalanına hareket edilecek. Pasaport işlemleri sonunda Phuket Adası’na geçiş edilecek. Varış sağlandığında otele gidilecek. Akşama kadar serbest zaman. Akşam yemekli Phuket Fantasea turu gerçekleştirilecektir. Akşam yemeği açık büfe olarak verilecektir.

    Sonrasında tiyatro gösterisi sizi bekliyor olacaktır. Bu gösteride havada bale, 4 boyutlu efektler, akrobasi, fil gösterisi ve büyük sahne dekorları tüm ihtişamıyla size keyif verecektir. Bitiminde konaklama için otele geçilecek.

  • 4.GÜN : Phuket

    Otelde kahvaltı ile güne başlanacak. Öğle yemekli olarak Phi Phi Adası turuna geçiş yapılacak. Sürat tekneleri ile iki cennet mercan adasından ilki olan Phi Phi Don’a ulaşım sağlanacak. Turkuaz rengi denizi ve palmiye ağaçlarıyla dolu kumsalında güneşlenme ve denize girme şansınız olacak.

    İkinci sırada Phi Phi Ley’e geçiş yapılacak. Burada da Viking Mağarası ziyaret edilecek. Öğle yemeği Phi Phi Adası’nda düzenlenip otele dönüş yapılacak. Sonrasında serbest zaman.

  • 5.GÜN : Phuket

    Sabah kahvaltısı otelde yapılacak ve ardından tam gün sürecek öğle yemekli James Bond Adası turu için harekete geçilecek. Gezi teknesi ile ilk olarak Panak ve Hong adalarına gidilecek. Özel kanolarla gerçekleşen gezide birçok koy ve mağara durağı olacak. Açık büfe şeklinde teknede öğle yemeği gerçekleşecek.

    Sonraki durak da James Bond Adası olacak. Burası James Bond filmindeki altın tabancalı adam bölümünün çekildiği yer olması açısından önem taşımaktadır. Buradaki ünlü kaya ve sahili görüp Müslüman köylülerden alışveriş yapabilirsiniz. Ayrıca bolca fotoğraf çekilmek için serbest zamanınız olacak. Ardından Lawa Adası ve Naka Adası ziyaret edilecek. Buralarda şnorkel ile yüzebileceğiniz ve sahilinde güneşlenebileceğiniz bir zaman dilimi olacak. Tur bitiminde otele transfer sağlanacak.

  • 6.GÜN : Phuket

    Otelde kahvaltı. Sonrasında fil safarisi turu yapılacak. Fil üzerinde gerçekleşecek olan geziden büyük keyif alacaksınız. Tur bitiminde otele dönüş ve serbest zaman.

  • 7.GÜN : Phuket – İstanbul

    Otelde kahvaltı ve sonrasında Phuket havaalanına geçiş yapılacak. THY ile İstanbul’a uçuş gerçekleşecek.