Fransa İtalya Gemi Turu

1.GÜN Ι İSTANBUL – MİLANO – GENOVA (Salı, 5 Nisan)

İstanbul Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali Türk Hava Yolları kontuarı önünde saat 05:00’de buluşma. Türk havayolları TK 1873 sefer sayılı uçağı ile saat 07:50’de Milano’ya hareket. Yerel saat ile 09:40’da varışımızın ardından bizi bekleyen otobüsümüze biniyoruz ve Genova’ya doğru yola çıkıyoruz. Check in işlemlerinin ardından kabinlere yerleşme için serbest zaman. Gemimiz akşam 17:00’de limandan ayrılıyor.

2.GÜN Ι DENİZDE SEYİR (Çarşamba, 6 Nisan)

Denizde seyir halinde geçecek olan bu günde geminin açık ve kapalı havuzlarından, fitness sauna gibi aktivitelerinden ya da gümrüksüz mağazalardan alışveriş yaparak zamanınızı geçirebilirsiniz. Bunun dışında şovlar ve müzik eşliğinde barda eğlenceli vakit geçirip kumarhanede şansınızı denemek isteyebilirsiniz.

3.GÜN Ι VALENCİA (Perşembe, 7 Nisan)

Gemimiz saat 08.00’de Valencia limanına yanaşacaktır. Sabah kahvaltı sonrası alışveriş ve kişisel aktiviteler için serbest zaman. İspanya’nın üçüncü büyük şehri ve Costa del Azahar’da bir endüstri merkezi. 2006 tahminlerine göre şehir merkezi nüfusu 808.000. Metropolitan alan nüfusu ise 1.807.396. Valencia, Romalılar tarafından kurulmuş ve birçok farklı kültüre ev sahipliği yapmış. Bölgeye Romalılar, Vizigotlar, Berberiler ve Aragonlar göç ederek şehri ekonomik ve kültürel olarak zenginleştirmişler. Dileyen misafirlerimiz rehberlerinin ekstra olarak düzenleyeceği “Valencia Şehir Turu” na katılabilirler. Turumuza ilk olarak Calatrava’nın yaratmış olduğu Sanat ve Bilim şehrini ziyaretimiz ile başlayacağız. Kurumuş nehir yatağı üzerine kurulmuş olan ve modern müzelerin, tiyatro ve opera binalarının bulunduğu park alanı üzerinde gezimizin ardından aracımız ile panoramik şehir turuna başlayarak sırasıyla La Lonja, El Cid, Katedral, Micalet ve Bakire Meydanı ziyaret edilecek. Sonrasında eski şehir merkezinde yapacağımız yürüyüş turu ve serbest zaman ardından gemiye geri dönüş. Gemimiz saat 16.00’ da limandan ayrılacaktır.

4.GÜN Ι MARSİLYA (Cuma, 8 Nisan)

Gemimiz 12.00’de Marsilya limanına yanaşacaktır. Alışveriş ve kişisel aktiviteler için serbest zaman. Burada arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin düzenleyeceği ekstra “Marsilya Panoramik Şehir Turu & Aix En Provance” turuna katılabilirler. Bugünkü turumuzda rehberimizle buluştuktan sonra ilk önce Marsilya’ya 40 dakika mesafede bulunan Aix en Provence’a gideceğiz. Romanesk ön cephesi ve üstü kapalı kemerli yolu ile XII. Yüzyıldan kalma meşhur St. Saviour’s Katedrali ile başlayacak. Daha sora şehrin eski bölgesinde yapacağımız
keyifli yürüyüş sırasında burada bulunan antik hanları ve 17. YY’da Kardinal Mazarino’nun kardeşi tarafından tasarlanmış olan Mazarino semtini göreceksiniz. Kısa bize molanın ardından önemli bir denizcilik şehri olan Marsilya’ya geride döneceğiz. İlk olarak yüksek bir tepenin üzerinde bulunan “Notre Dame de la Garde Kathedrali”ni ziyaret ederek başlayacağız. Bu ziyaret ardından Longchamps Çeşmesi, Saint Charles tren garı, eski şehir, Hotel de Ville ve yat limanı bölgesi görülecek yerlerden bazıları. Daha sonra şehir merkezinde serbest vaktimizin ardından gemimize döneceğiz. Gemimiz saat 19:00’da limandan ayrılacaktır.
Marsilya Panoramik Şehir Turu & Aix En Provance: 50 €

5.GÜN Ι GENOVA – MİLANO – İSTANBUL (Cumartesi, 9 Nisan)

Gemimiz sabah saat 09.00 da limana yanaşacaktır. Gemimizde alacağımız kahvaltının ardından gemiden ayrılıyoruz. Limanda bizi bekleyen özel otobüsümüz ile Milano’ya hareket. Milano’ya varışın ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Milano Şehir Turuna katılabilir. Bu turumuzda tamamlanması yaklaşık 500 yılı alan İtalya’nın en büyük 2. Kilisesi olan Milano Duomo’su, Fortezza kalesi, dünyanın en ünlü moda mağazalarına ev sahipliği yapan Vittorio Emmanuele Galerisi görülecek yerler arasındadır. Ardından rehberimizin belirleyeceği saatte havalimanına transfer. Uçuşumuz Türk Hava Yolları TK 1876 sefer sayılı uçağıyla saat 19:40’da İstanbul’a hareket. Yerel saat ile 23:40’da İstanbul’a varış. Bir başka keyifli gezimizde buluşmak üzere.
Milano Şehir Turu: 30 €